We verheugen ons in een groeiend aantal vrijwilligers. Daar zijn we heel blij mee, want er is zoveel werk te verzetten! Dank aan al die vrijwilligers die hun tijd en vaak ook middelen aanwenden om de verwilderde zwerfkatten te helpen.

MIEKE GUSINU

Mieke Gusinu is vanaf het begin betrokken geweest bij Stichting Zwerfkatten Nederland. Mieke is onze vaste vrijwilliger bij het bemensen van allerlei marktkramen: van tochtige buitenplekken als de Geffense Plas tot warme gangen bij een congres of symposium. Ze is geweldig met het bedenken van allerlei leuke activiteiten voor jong en oud zoals de enveloppenloterij en de grabbelton met altijd de prijs die het kind wenst. Mieke is getrouwd met een Sardijnse man, heeft twee kinderen, drie kleinkinderen, twee katten en een hond. Door de vakanties is Mieke in aanraking gekomen met de zwerfdierenproblematiek - reden voor haar om ook in Nederland een steentje bij te dragen.

MONIQUE DE KRUIJK

Monique de Kruijk is sinds oktober 2018 vrijwilliger van Stichting Zwerfkatten Nederland. Zij is coördinator van de provincie Utrecht en houdt contact met de zwerfkattenorganisaties in deze provincie. Monique is 44 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen, Daimy en Sem. Zij woont met haar 2 katten en 2 honden in het mooie Vianen (UT). Na bijna 25 als zelfstandige kapster gewerkt te hebben heeft Monique na een fantastische rondreis door Thailand het roer in mei 2018 omgegooid. Deze reis heeft haar door zijn cultuur doen beseffen hetgene te doen waar je hart ligt. In Monique's geval is dat het dierenwelzijn en in het bijzonder de kat! Monique is gastgezin voor zwerfkittens bij de Stichting Superkatten en ze heeft zich aangesloten bij Stichting Zwerfkatten Nederland met als doel in 2040 een zwerfkattenvrij Nederland! Naast deze uitdagingen werkt ze een paar uur per week als kapster. Monique is als coördinator te bereiken via tel. nr. 085 0778 410.

Nelly van Loenen

Nelly heeft een indrukwekkende staat van dienst in vele beroepen, waaronder die van vrachtwagenchauffeur. Nelly heeft tientallen jaren ervaring met vele diersoorten. Als vrijwilliger heeft Nelly o.a. op de dierenambulance gewerkt. Nelly is specialist in het vangen en verzorgen van verwilderde zwerfkatten. Nelly werkt bij Stichting Zwerfkatten Nederland als meldingscoordinator. Dat houdt in dat Nelly de 'centrale' is voor alle aangemelde zwerfkatten. Vervolgens inventariseert ze de hulpvraag en organiseert vangacties. Meldingen op: 

  melding@stichtingzwerfkattennederland.nl (mail)    of per telefoon op   085 077 8413 

CISCA VAN DER WERF

Cisca van der Werf is 60 jaar en samenwonend met Jack (ook actief in de zwerfkatten). Cisca heeft drie kinderen en acht kleinkinderen. Cisca en Jack hebben een hond genaamd Andor van 11,5 jaar en drie katten: Mous van 11 jaar, Dorus van 4 jaarr en Banner van 3 jaar.

Cisca heeft bij Amivedi als vrijwilligster gewerkt - wat enorm leuk en dankbaar werk was. Daarna is ze vrijwilliger geworden bij de Stichting Zuiderzee Zwerfdieren in Lelystad. Zo kwam ze in contact met Stichting Zwerfkatten Nederland. Omdat Stichting Zuiderzee Zwerfdieren als enige ANBI-stichting in de provincie Flevoland zwerfkatten opvangt, heeft Cisca de combi-functie van coördinator van zowel Stichting Zwerfkatten Nederland als Stichting Zuiderzee Zwerfdieren. Cisca's streven: veel voor de dieren kunnen betekenen binnen een mooie samenwerking.

Cisca is als coördinator te bereiken met tel. nr. 085 0778 402.