Fijn thuis gezocht!

Een kitten(koppel) of kat van ons adopteren?

Wij voeren op grote schaal castratie acties uit in kolonies met zwerfkatten. De kittens die hierbij worden gevangen, worden gesocialiseerd en als huiskat geplaatst, zodat zij geen zwervend bestaan tegemoet hoeven te zien.
Wij vragen hierbij een bijdrage in de kosten van 200,- voor een kitten en 125,- voor een volwassen kat. Onze katten worden geplaatst met een plaatsingscontract, contractvoorwaarden en een informatiefolder. Daarnaast krijgt ieder kitten een kittenpakketje mee, waarin o.a. een zakje kittenvoer zit.

De uitgebreide plaatsingsprofielen van onze kittens zijn te bekijken via http://www.verhuisdieren.nl. Hier staat bijvoorbeeld ook de informatie of de dieren bij kinderen kunnen, of er bijzonderheden zijn, etc. Bekijk dit goed alvorens te reageren op een kitten. We proberen voor onze kittens de beste match te vinden en besteden dan ook veel tijd aan het opstellen van een kloppend plaatsingsprofiel. Als je denkt een match te kunnen zijn en je hebt serieuze interesse in een van onze kittens/koppels of katten dan kun je via verhuisdieren.nl of via onderstaande knop je interesse aangeven. We nemen dan zo snel mogelijk contact op. 

Onze kittens en katten zijn:
  • Liefdevol verzorgd en gesocialiseerd
  • Ontwormd & ontvlooid
  • Nagekeken door een dierenarts
  • Gevaccineerd (ten minste 1 keer)
  • Vaccinatieboekje
  • Gechipt (en wij doen de registratie)
  • Geneutraliseerd (gecastreerd)

Onze kittens:

Jim & Joris

Zie ik nu dubbel? 
Nee hoor, het zijn Jim en Joris! Een prachtige tweeling die het liefst alles samen doet, dus ook verhuizen.


Meer weten?

https://verhuisdieren.nl/plaatsprofiel/161722-adoptiekat-zoekt-baasje-europese-korthaar-delft/

en 

https://verhuisdieren.nl/plaatsprofiel/161723-adoptiekat-zoekt-baasje-europese-korthaar-delft/

Teun

Teun is een zacht gekookt eitje: enorm lief en knuffelig, maar een tikje onzeker. Daarom zoekt hij een sociaal kattenmaatje die hem kan helpen daarin te groeien.

Meer weten?
https://verhuisdieren.nl/plaatsprofiel/161725-adoptiekat-zoekt-baasje-europese-korthaar-delft/