Onder de knop 'nieuws' vindt u per maand de nieuwsfeiten, acties en bereikte resultaten van de Stichting Zwerfkatten Nederland. We houden u zo per maand op de hoogte van wat er omgaat vanuit de Stichting. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over ons of onze activiteiten, dan houden we hiervoor ons van harte aanbevolen en nodigen u uit om naar ons te mailen via info@stichtingzn.nl.

Bestuur
Stichting Zwerfkatten Nederland (SZN) is dé belangenorganisatie voor de zwerfkattenproblematiek in Nederland.

SZN is het eerste aanspreekpunt omtrent de landelijke zwerfkatten problematiek, ondersteunt dierenorganisaties, overlegt met en adviseert overheden en geeft voorlichting.
SZN helpt daar waar noodzakelijk met vangen, neutraliseren, terugplaatsen en/of plaatsen.

Dit alles vraagt steeds meer om uitbreiding van werk en verantwoordelijkheden.

SZN zoekt daarom kandidaten ter uitbreiding van het bestuur en van de Raad van Toezicht.

Profiel M/V:

- enige kennis van zwerfkatten
- enige bestuurlijke ervaring
- bereid een aantal uren per week bestuurlijk actief te zijn
- bereid zijn de TNRC activiteiten te ondersteunen en uit te dragen.

Reacties zien wij gaarne tegemoet via info@stichtingzn.nl